søndag 12. september 2010

rask og enkel helgemat

HJEMMELAGET PIZZA



pizzabunn:

7,5 dl hvetemel
3 dl vann
0,75 pk tørrgjær
3 ss olje
1 ts salt

fyll:
400-600 g kyllingkjøttdeig
0,5 løk
4 ss tomatpurè
1 boks hakkede tomater
0.5 boks mais

Topping:
revet jarlsberg og norvegia
2 pk fersk mozarella
skivet tomat
oliven

Rør ut gjær i vann.
Bland det tørre og rør alt sammen til en gjevn og fin deig. Settes til heving i bollen i ca 25 min. Mens deigen hever steker du kjøttdeigen sammen med løken. Tillsett hakkede tomater, mais og krydder etter smak. (jeg hakker opp fersk basilikum)
Press deigen ut i langpannen og ha på fyllet. Dryss ost, skivet mozarella, tomat og oliven på toppen.
Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar