tirsdag 21. september 2010

Kvelds snacks

SCAMPI SMØRBRØD



1 pose kokt scampi
1 pk ruccula
2 tomater
1 fersk mozarella
4 skiver landbrød (rundt brød)
olivenolje
1 hvitløksfedd
sweet chilli sause

DRESSING
4 ss rømme
2 ss majones
2 ss grov sennep
1/2 rødløk (kuttet opp i terninger)
salt
pepper
dill


Tin scampien på kjøkkenbenken. Når de har blitt myke tar du av skallet på halen. Fres det i pannen sammen med meierismør og sweet chilli sause etter smak. Bruker chilli pepper for å krydre det litt mer, men det velger du selv.
Skjær opp landbrøet i fire lange skiver hell litt olivenolje på begge sider og gni hvitløken sånn at det setter av smak. Varm skivene i ovnen på 225 grader til de begynner å bli litt sprø. Dressingen lager du ved å blande alt i en liten skål. Smak til med krydderet.
Legg alt opp på en tallerken og server..

Bedre mat på kvelden får du ikke:O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar