onsdag 29. desember 2010

Et nytt familiemedlem

vi er så lykkelige

Da har vi slått oss til ro alle mann. Ixxi har funnet sin plass ved sofaen og det ble selvfølgelig på min side. Den altfor lange turen igår gikk greit den, bortsett fra oppkast fra Ixxi 2 ganger, mye elg og kjedelige veier. Vi var gjennomsvette av å se så mange store dyr langs veien! Plutselig har du en elg sittende ved siden av deg i bilen sånn som de vimser ut i veien. Ixxi er kjøpt fra oppdretteren rolling dog's kennel i svärdsjö. Må si det var ei trivlig dame,Birgitta som tok oss imot med åpne armer. Her var det nytrakta kaffe og smørbrød på bordet og lange samtaler, før vi satt snuta mot Sætre igjen. En hunde-elsker, det skal være sikkert og visst.

www.rollingdogs.se

Ixxi kan beskrives med ett ord; Prinsesse! Hun er altså så rolig og snill. Hun sover for det meste i sengen sin, men hopper opp og skal få med seg hva som skjer når vi går ut av stua. Ble så glad når vi gikk tur i skogen istad. Hun går jo så pent!

Nå skal jeg nyte tiden med vår lille "datter" som ligger her å snorker i sengen sin:O)Tenk at hun skal være vår følgesvenn fremover. Må la det synke litt inn tror jeg. Hun skal få det såååå fint!

Klemmer

1 kommentar:

  1. Heisann og gratulerer med en nydelig HG :-) Vet ikke helt hvor i verden dere holder til, men om det er i Rogaland eller nærheten prøver vi å ha HG-treff innimellom. Vi har blant annet en Facebook-gruppe http://www.facebook.com/group.php?gid=346587358061 og en annen gruppe som er laget av raseklubben http://www.facebook.com/group.php?gid=90743671191
    Sjekk også innom www.hvitgjeterhund.no , denne siden er under oppdatering, men følg gjerne med på hva som skjer fremover.

    SvarSlett